Långrandig hall

Hallen är det perfekta rummet för att VÅGA och verkligen ta ut svängarna. Hallen är oftast liten (vilket gör det billigare att göra om ofta, om man skulle tröttna) och det är här första intrycket sker av hemmet. Ett väldigt viktigt rum egentligen och värt att lägga lite extra energi på. Jag älskar vitt men det får gärna får vara mycket starka färger till det. I denna hallen har de gjort tvärt om. Färg på väggar och resten vitt. Fick syn på lägenheten genom Alvhem och blev stormförälskad – vem vill inte ha en hall som ser ut såhär? Jag blev såklart extra glad av att de valt tapeten Stripes från Mr Perswall, en av mitt jobbs storsäljare som jag faktiskt själv också haft en av i en tidigare lägenhet, då i datarummet, som också är ett sånt där rum där man kan”ta i lite”. Vad tycker du, är det för mycket färg, eller helt enkelt underbart?


Foto: Alvhemmakleri.se

0 tankar om “Långrandig hall

  1. A-K says:

    Kan förstå att den är en storsäljare, den är riktigt snygg. Såg den på en skjutdörr för en tid sedan i en av lägenheterna i kvarnen här på Eriksberg.

  2. Ninette says:

    Åh, det är ju alldeles underbart med ränder ju! Speciellt i en hall som man ändå inte vistas särskilt länge i – där skall man våga ta ut svängarna tycker jag, precis som du skriver. Jag planerar själv en chockrosa hall, lite sätta sprätt på alla när man kommer in, en liten färgchock som lyfter humöret 🙂

  3. Sofia says:

    Randigt är fint! Känns mer okej med så mycket färg när det är ränder än annat mönster. Jag är ju också en ganska vit människa annars! Men det är fint med lite färg ibland!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *