Skip to content

Torsgatan 78

Jag är en förespråkare av färg. Det är jag. Men detta hemmet var en klass för sig, trots sin brist på färg, eller kanske tack vare sin brist på färg. En 2.a på Torsgatan i Stockholm som nu är till salu med gråa väggar och inredning helt i svart och vitt. Notera gråmålade dörrar, HI-lampan och det stora M.et. Grymt snyggt!

Jag kan inte säga att jag själv skulle vilja bo såhär men hade jag inrett till en man i sina bästa dagar så skulle jag rekommendera denna stilen. Grått är flott!

Vill du se fler bilder så hittar du dem här.


Foto: lånade från Fantastic Frank

Meta

Be First to Comment

 1. Anonym Anonym

  snyggt

 2. Åh, jag har tittat på denna tidigare, och även bloggat om den, och inredningen är så välgjord och genomtänkt! Visst, inte så färgglad kanske, men satan va fin den är! :)

  Hoppas du får en härlig midsommar Jenny! Kram

 3. Hej! Jag hittade just hit, kul att läsa din inspirerande blogg! Vi inredningstokiga boråsare måste ju hålla ihop, kul att hitta en likasinnad :)

 4. Anonym Anonym

  Jag skulle mer än gärna bo sådär! Fast ännu hellre i något helvitt. Fastnat totalt för vitt på vitt de senaste åren, så lugnt och skönt för ögat, tycker jag.

 5. Åh, det är så svinsnyggt, det där hemmet! Jag börjar bli lite inne på att måla grått i vardagsrummet efter att ha sett det där.

  Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *