Skip to content

DIY: förändra snabbt med en sprayburk

Nu har jag varit framme med sprayburken igen! Det var min stol som var ganska repig och smått omjämn efter jag målat den gul en gång i tiden som fick sig en omgång. Efter två vändor med min sprayburk från Montana Gold blev stolen som ny. Det blev otroligt jämnt och fint och nu passar stolen 100ggr mer i mitt kök
Ett litet tips till er som vill förändra någon möbel eller inredningspryl, spraya om den och den får ett helt nytt uttryck!
Foto: Jenny Martinsson

Meta

Be First to Comment

 1. Vi spraya en döskalle i guld igår, det blev suuuperfint. Man kan spraya det mesta, men kom ihåg att sandpappra lite om ytan är för blank.

 2. Vilket härligt utropstecken till stol du fixade till!

  Härlig färg!

  Ha en fin kväll, kram

 3. Vad kostar en sprayflaska? Vilket märke tycker du är bäst på färg? Kram

 4. Helt rätt färg i tiden, riktigt snygg! Är den färgen bättre än annan sprayfärg? Jag brukar köpa Biltemas som jag tycker fungerar bra. Fast dom har ju inte så många färger!

  Är du ute och målar, torkar färgen nu när det är kallare? Har själv tänkt sprutmåla några saker…

  • Har inte provat ngn annan sprayfärg faktiskt men jag är väldigt nöjd med resultatet och som sagt så finns det ju så många fina färger från Montana Gold :)Jag har sprayat ute och än har det fungerat med kylan, det torkar ju toksnabbt också! Kramkram till dig Irene, lycka till!

 5. Vilken läcker färg du valde! Den gula var också väldigt snygg, men det är ju alltid kul med uppfräschning och variation!

  Kram Maja

 6. Maria Maria

  Å super snyggt blev det och en riktigt fin färg!!!

  Vart har du köpt denna spray färgen ? :-)

  Ha en fin kväll!! Kramar!

  • Heeej Mia:) jag köpte färgen på nätet, Highlights tror jag det heter, frakten var 100kr men flaskorna låg bara runt 60kr och det finns huuuur många färger som helst, sök Montana Gold. Man blir sprayberoende!;)Kramkram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *