Skip to content

Tävla & vinn Haga från Svenska Hem

Nu drar vi igång en ny tävling här på bloggen i samarbete med Svenska Hem. Företaget startade redan 1960 och har idag sitt huvudkontor i Jönköping. Med över 55 års kunskap inom möbler och inredning är fokus att skapa hemkänsla hos dig och mig med kvalitetsmöbler. Svenska Hem har butiker på 30 orter i vårt avlånga land och finns även online och på Facebook

I vinspotten ligger deras nyhet, Haga byrå i ekfanér med fina läderdetaljer, värde 7 995 kr. För din chans att vinna, kika på nedan fråga och lämna ditt svar i kommentaren till detta inlägg eller maila jenny@hemtrender.com. Du har t.o.m. 27 november på dig, lycka till nu!

Varför skulle just Haga byrå passa så bra hemma hos dig och vart skulle du placera den? Motivera kort varför.
svenska_hem
Vinnaren utses av Svenska Hem och beslutet kan inte överklagas. Ev. frakt och vinstskatt betalas av vinnaren. Inlägget presenteras i samarbete med Svenska Hem. 

Meta

92 Comments

 1. Paola Paola

  Alltså, det här är drömbyrån nummer ett! Vi har haft en byrå i ek i hallen, men den var av … hrmpf … av inte så bra kvalitet, så den bor numera på tippen. Skeva lådor som inte gick att dra ut till slut, lådbottnar som ramlade ur, och ojämn lack. Vår hall är en långsmal gång och det är supersvårt att hitta möbler som fungerar. Denna byrå har allt! Det grunda djupet, och förvaring mer på höjden än bredden. Fack där till och med tonåringarna kan hitta vad de letar efter, och lådor som gömmer det som ej ska vara framme. En dröm och en perfekt lösning. Hoppas tomten kommer snart 

 2. Mia Korch Mia Korch

  När man som vi bor ganska trångt måste de möbler som får äran att flytta in vara både vackra och erbjuda bra förvaringsmöjligheter. Denna vackra byrå uppfyller alla krav och hade gjort sig så fin i vårt kök!

 3. Kylie Larsson Kylie Larsson

  ”Kärlek vid första ögonkastet finns ej”;
  Det påståendet är verkligen en osann grej.

  När jag för första gången fick syn på;
  Den vackraste byrån man kan nånsin få.

  Med fina detaljer och stilrena designen sin;
  Visste jag att hen behövs hemma i villan min.

  Varenda liten vrå och hylla skulle fyllas;
  Hen skulle mitt tråkiga vardagsrum förgyllas.

 4. Så galet stilren, en sådan julklapp!
  Hade provat vart i vardagsrummet
  Den hade hade kommit fram som
  Bäst. En sådan möbel förtjänar
  En bra placering i hemmet &
  Vardagsrummet är ett självklart
  Val.

 5. Ritva Lagervik Ritva Lagervik

  Bättre kan jag inte mig själv belöna
  än att perfekta Haga-byrån mitt hem får kröna!

 6. Päivi Päivi

  Byrån skulle passa fint I hallen. Den kunde dölja mössor, vantar, solglasögon osv.

 7. Ingrid Ingrid

  Denna fina möbel skulle få sin plats bredvid soffa och fåtölj. Där tidigare ett gammalt cd-ställ har stått skulle detta skåp passa. Oömma saker kan få stå framme medan dyrgriparna kan förvaras bakom luckor, ev för svåra för de små klåfingriga att öppna.

 8. Emma F Emma F

  Hallen vår är stor.. här skulle denna underbara byrå stå! I de öppna facken skulle alla våra trädgårdsböcker stå, då detta är ett stort intresse. Sambon har ofta dåligt koll på sina glasögon, plånbok och bilnyckel. Här skulle han få en egen låda, så att sakerna är på EN plats. Hoppas kan man alltid..fantastisk julklapp till mig själv!

  Trevlig kväll

 9. Fatima Fatima

  Så vackert och funktionell möbel. Skulle passa väldigt bra i min sons sovrum. Skulle vara överraskning till honom 🎁

 10. JohannaR JohannaR

  Vilken guldklimp denna byrå är, önskar den bodde här! Vi bort litet och nätt och vi har länge letat efter en byrå men ingen har känts rätt. Ingen mer plats i vår lilla garderob man kan finna, därför måste jag denna byrå vinna. Snart vi en liten bebis får, vår nya familjemedlem kommer i vår. Vi behöver denna för att mina och bebisens kläder förvara så att vi vardagen framöver lite enklare kan klara!

 11. Ingegerd Rönnlid Ingegerd Rönnlid

  Så fin den skulle vara bredvid soffan i skinn, den vackra byrån som bara blir min, med plats för böckerna jag just nu läser, när jag ligger i soffan , njuter och läser.
  I lådorna små fina paket, med julklappar i som ingen annan vet!

 12. anna sandberg anna sandberg

  oj den skulle kunna passa in i vårt inredningsprojekt (ej klart) spel/gäst/bibliotek/extra vardgsrum i ett rum :)
  Lite som byrån allt i ett

 13. Annika Nilsson Annika Nilsson

  WOW! Mitt hjärta slår volter av glädje! Så snygg! Och passar perfekt hemma hos oss! Vi älskar ek, så Haga byrå i ek matchar allt annat! Vi skulle ha stor glädje av att placera byrån i vardagsrummet! Den skulle fyllas med pyssel och sällskapsspel i lådorna och vackra saker i hyllorna! Oj, vad vi längtar!

 14. Maria Maria

  Yngsta dottern skall få eget rum och denna byrå vore hennes dröm.
  I alla lådor saker skulle gömmas och sänglådan skulle tömmas.
  Stilren, praktisk och så elegant
  tänk om detta bidde sant

 15. Jenny Eriksson Jenny Eriksson

  Men vilken ljuvlig byrå, den skulle passa som handen i handsken i min underbara väns hem. Hon (vi) har letat efter den perfekta byrån med rätt mått i evigheter och här är den. Deras kaotiska hall och familj 😉 skulle behöva den för alla småprylar såsom handskar, mössor, plånbokar, godis M.m. Håller tummarna att jag kan ge min kompis en julklapp hon sent kommer glömma…

 16. Malin J Malin J

  Åh! Jag har sneglat på Haga Byrå ett bra tag, men det tar tid att spara ihop till en sån skönhet! Jag har den perfekta platsen här hemma för byrån – i vårt vardagsrum som också går i vacker ek och där jag även har en fladdermusfåtölj i svart läder – den hade passat som handen i handsken här hemma. Haga Byrå är liksom gjord för vårt vardagsrum! Det vore en dröm att vinna den (plus att jag kan knäppa min man på näsan eftersom att han säger att det inte finns en chans att jag vinner!)

 17. Erika Erika

  Den skulle passa perfekt i vårt stora nya badrum som känns kalt och hårt. Trä mjukar upp fint mot allt kakel och massa bra lådor för allt man behöver förvara i ett badrum!

 18. Daniella Daniella

  What an amazing piece of furniture!! Since we are moving i have been looking for wooden pieces for the house and this lovely piece would fit beautifully in our hall! With room for keys, gloves, bikelights and all the other nik naks you need when leaving the house! I can imagine it perfectly with a mirror hanging on one side and an arangement of vases on the other :)

 19. My My

  Flyttatr 1 januari , hade passat perfekt i mitt vardagsrum
  Har inga möbler förutom soffa så ska bli så kul att inredda från grunden !

 20. Fredrik Kristenson, Awesomeinredning Fredrik Kristenson, Awesomeinredning

  Detta smycke för hemmet skulle placeras så det syns direkt när man kommer in i hallen. Mot en kort vägg i vårt vardagsrum som annars är lite svårmöblerat. Så vacker i sig men med en fin glasvas med färska blommor på så skulle den göra sig ännu bättre

 21. 🌲🌲🌲 En fantastiskt fin möbel, i schysst design och kul ide’. Skulle pryda mitt hem, och ge mig guldkantad livskvalité. Att överraskas med denna nu i advent. Det vore som av gudar sänt. I vårt kök, husets hjärta, skulle den få en fin ärofylld platå. Mot den grå väggen, vid stor rumsgran, där skulle den passa så!!! Detta är den stora önskan min. Och ibland slår ju faktiskt drömmar in!!!🌲🌲🌲

 22. Annie Annie

  Mycket snygg byrå. Har precis flyttat in i min nya lägenhet och trivs bra men hallen är såå låång och precis en sådan här vacker möbel skulle göra allt så bra och jag kan hålla reda på alla små fina pinaler

 23. Patrik Nilsson Patrik Nilsson

  Hallå!

  Min första tanke när jag ser denna är den smarta förvaringen.
  Den tar inte mycket plats men sväljer en hel del förvaringsmöjligheter. vi bor i en ganska liten tvåa, jag min fru och våran dotter. denna ursnygga byrå skulle ge oss mycket mer plats att leka på. och hur snygg är den inte?!

 24. Sofie Altuntas Sofie Altuntas

  Ohh vilken underbar möbel. Jag skulle ställa den i mitt pysselrum och förvara allt mitt pyssel i lådorna. Den skulle användas flitigt kan jag lova. Samtidigt är den en inredningsdetalj som man blir glad av att titta på <3

 25. Erika Erika

  Jag skulle placera Haga i vårt snart nyrenoverade badrum där privata saker döljs elegant medan jag kan lämna saker till för alla att beskåda framme

 26. Erika Erika

  Jag och sambon flyttade från vår lilla lägenhet i stan till hus på landet i början av sommaren. Nu är vardagsrummet omtapetserat och det gamla ekgolvet nyslipat så rummet är så fint. Stora fönster släpper in ljuset och naturen. Saken är bara den att rummet är helt tomt, inte en möbel har vi. Vi har inte lyckats hitta den där första möbeln att inspireras av och utgå från. Byrån Haga är både snygg och har en egen karaktär vilken skulle utgöra en utmärkt inspirationskälla och hjälp för oss att komma igång med att göra huset till ett hem. Vi gillar den enkla lekfulla designen och att naturens vackra mönster får komma fram och synas.

 27. Jennie A E Jennie A E

  Vilken snygg byrå! Den skulle vara perfekt i vår hall vi håller på att bygga. En låda för varje familjemedlem och extra utrymme för fina detaljer! Drömförvaring!

  Mvh Jennie

 28. Cissi Cissi

  Denhär fantastiskt vackra möbel perfekt på mitt hemmakontor skulle stå, och varje gång jag trappan upp dit skall ta jag perfekt skulle må.
  En möbel som både är snygg och praktisk då det går att lägga mycket i, jag på mitt skrivbord pappersfri äntligen skulle bli!
  Den är svår att släppa blicken från, tänk att vinna, vilken förmån!

 29. I vårt nya hus vi ska bygga i vårt nya vardagsrum! In med ljusa möbler med liv och värme och ut med allt svart som vi har i dagsläget! Denna möbel är underbar på alla vis!

 30. heini heini

  denna byrån skulle vara perfekt i barnrummet i vårat blivande hem <3

 31. Marie-Louise Ehn Clark Marie-Louise Ehn Clark

  Som ett konstverk i hallen. Det första alla skulle se som kom in.

 32. Märta Märta

  Den skulle passa perfekt i hallen till förvaring av allt från kuvert till alla småpryttlar som hamnar överallt.

  Den är ju så vacker att titta på och så lite piff ovanpå.

 33. Nickan Nickan

  Byrån skulle passa som handen i handsken i vårt badrum där badkaret fått stryka på foten och en duschhörna ska in istället. Det skulle bli så bra med denna byrå som kan förvara allehanda badrumsprylar och ett litet stilleben uppe på. Att ekbyrån passar med handfatskomoden i ek från Aspen gör ju inte viljan att vinna mindre :-)

 34. ia ia

  Snygg o praktisk = mig . Den vill bo i mitt vardags rum.

 35. Anna ersson Anna ersson

  Älskar naturen och i vårt hem försöker vi ta in den så mycket det bara går. Byrån med sin vackra fanér kommer att glänsa vid vår fondtapet bestående av en sommaräng.

 36. Cecilia Cecilia

  I min kommentar ovan skulle det stå ”fast med mer färger” inte mer ”vänner” haha (även om vänner också är trevliga att ha hemma :)

 37. Cecilia Cecilia

  Jag och min sambo flyttade in i vår gemensamma lägenhet för två år sedan. Ingen av oss hade några möbler sedan innan så vi har verkligen börjat från scratch. Inredning är ju alltid ett pågående projekt men det börjar kännas som ett hem nu. Man får ju ta lite i taget och vi pratade länge om ifall vi skulle köpa en till soffa (vi har redan en) eller en byrå. Jag tyckte byrå, min sambo tyckte soffa. Till slut blev det soffa och den kom förra veckan. Men nu sitter vi där i vår nya soffa och vi känner båda att det är något som saknas. Det känns lite som ett väntrum (fast med mer vänner). Byrån skulle verkligen göra vårt vardagsrum komplett. Vi har precis som soffan på bilden, ek ben på vår soffa och en vägghylla av ek så färgen är verkligen passande. På den hade jag ställt bland annat en mysig lampa, för just nu är mysfaktorn väldigt liten, Hade blivit så glad om vi vann :)

 38. Anna G Anna G

  Jag är väldigt pysslig och prylig av mig och tycker om tjusiga förvaringsplatser. Jag skulle fylla lådorna med glitterburkar, färgade papper, presentpapper, dekorationstejp, saxar och massa andra härliga grejer. Haga skulle passa fint i mitt pysselrum!

 39. Anette Berg Anette Berg

  Som student har jag mycket smått. Många pennor, block, miniräknare + en hög en hobbygrejer. Denna byrå skulle få lägenhetens bästa plats i vardagsrummet så den fick visa sig fram, och vara praktiskt placerad så jag snabbt kan leta fram saker jag behöver.

 40. maria pahlberg maria pahlberg

  Låter kanske löjligt och konstigt men jag skulle ställa den i barnens lekrum. Den är perfekt att fylla med leksaker, pixiböcker i de små lådorna och massa böcker i de öppna hyllorna. Helt enkelt en snygg möbel till det rum vi spenderar mest tid i!

 41. Marcus Marcus

  Barnen växer upp & höjer kraven,
  gamla möblerna måste gå i graven.
  Med stil & kvalité vill vi inreda vår idé.
  I sonens rum är det en byrå som fattas,
  Haga byrån skulle verkligen uppskattas.
  För snabbt som tusan växer barnen upp & möbler som länge varit dom trogen, känns nu mera barnsliga & omogen.
  Han skulle verkligen inför kompisar bli stolt som en tupp,
  Om han denna på rummet fick upp.

 42. Vi håller på med en makeover av vårt vardagsrum och v50 kommer två nya soffor och en tv-bänk. Vi saknar bra förvaring och har framöver tänkt komplettera med en modern men stilren möbel som kan dölja ljus, spel och annat man inte vill ha framme. Haga hade varit perfekt. Vi har ekben på våra nya soffor och ett fantastiskt fin ekparkett som matchar byrån.

 43. Annika Annika

  Haga är perfekt med små lådor och skåp
  för att hålla ordning på allt plock och knåp
  Som annars lätt hamnar i högar och gör
  att det ser stökigt och tråkigt ut, och det stör
  Så denna snygga byrån har nu fått mig på fall
  och skulle passa helt perfekt i min lilla hall!

 44. john södling john södling

  Den hade passat jättebra i vår hall, just nu har vi inga möbler utöver en stålhäst för våra kappor, så det hade varit ett enormt lyft, dessutom tror jag den hade kontrasterat väldigt fint med de ljusa väggarna vi har.

  Skulle vara skönt att kunna förvara handskar och mössor någonstans nu när det är vinter också, för tillfället är dom nedtryckta i alla kappor, katastrof.

 45. Amanda Bach Amanda Bach

  Wow! Den är så fin. Den skulle passa perfekt i vardagsrummet. Vi behöver ett lite förvaring i vardagsrummet och denna hade varit perfekt! Den skulle bli pricken över i:et. Där skulle man få plats med allt som man inte vill ska synas.

 46. Barbro Larsson Barbro Larsson

  Så otroligt snygg!
  Skulle göra min läs och myshörna komplett!
  Den skulle bli ny, spännande och så läcker – hoppas motiveringen räcker!

 47. Kristiina Kristiina

  Hej!

  Haga byrå är pricken över i:et till vårt hus!
  Med växande barn och ändrade behov skulle denna möbeln skapa ett mys.
  I vardagsrummet skulle den hitta hem
  och rymma sällskapsspel till oss alla fem
  Som en skattkista full av skoj, lek, mys och bus,
  massor av umgänge och tända ljus.
  Äntligen ett skåp till alla våra spel,
  vackert placerade i en stilig möbel skulle inte vara fel!
  En julklapp till hela familjen detta vore,
  perfekt nu när vi väntar på Kung Bore.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 48. Cecilia Eriksson Cecilia Eriksson

  Jag skulle ställa den i syrrans nya lägenhet, hon har nyligen flyttat hemifrån och jag vet att hon har det lite svårt att få ihop till alla möbler och behövligheter just nu.

  Detta skulle, utav tvekan göra mitt 2år yngre designfreak till syster helt galen utav lycka! Jag VET dessutom att hon skulle ställa den brevid sin älskade MIO-soffa i vardagsrummet som hon sparade till i 5 månader haha.

 49. Charlotta Grössing Charlotta Grössing

  Den skulle lyfta mitt syrum i den skulle jag förvara sytillbehör. Verkligen en jättefin byrå.

 50. Ann-Sofie Ann-Sofie

  Jag har ett avlångt vardagsrum med en tom vägg mellan två fönsterpartier. Har försökt komma på vad som skulle passa in där men nu ser jag att det är just den här byrån! Skulle ställa dit en snygg retrolampa och några av mina finaste stilleben formgivna av Stig Lindberg. Eftersom fokus ligger på att ta det där jäkla körkortet och jobba extra i jul så vore det den bästa julklappen med en toksnygg byrå. Snälla tomten…

 51. Sofie hoden Sofie hoden

  Wow säger jag när ögat denna möbel når,
  Den skulle passa så bra i hallen bredvid mitt ull får .
  Inte i hörnet utan tydligt ska den synas som accessoar,
  Det vore den finaste möbel jag har.

 52. Maria Maria

  I detta nu behöver vi en möbel med lådor och/eller hyllor och har börjat kolla runt för något passande. Denna robusta designskönheten skulle nog mycket väl ta sin plats i vardagsrummet och sluka det som behövs!

 53. Monika Lindh Monika Lindh

  På övre planet, där jag har min avkoppling; stora fåtöljen, tv, sköna kuddar, bokhylla, alla korgar med garn, stickor och……lätt rörigt. Byrån skulle svälja mina garner och stå där och se snygg ut!

 54. Ulrika Andersson Ulrika Andersson

  En byrå som passar alla stilar, som kan matchas med färg eller stilrent vitt. Variera med prylar i hyllorna, göm dina pryttlar i lådorna. Klassisk men ändå modern. Tycker den är fantastiskt snygg och skulle gärna ha den i vår övre hall där den skulle hamna mitt i blickfånget och fylla sin funktion bäst för alla småsaker. Som barnfamilj finns det få tåliga möbler som samtidigt är kul design och funktionella, svenska hem´s möbler höjer jag högt.

 55. Amanda Amanda

  Jag skulle såklart ställ den där den syns bäst, i vardagsrummet! Hade varit perfekt då jag bor i en liten lägenhet och har så mycket småsaker som inte har någon riktig plats här i hemmet. Perfekt för alla dme sakerna och studieböckerna med såklart! 😀

 56. Jim Wendel Jim Wendel

  Haga byrå med läderdetaljerna tillsammans med vår gråa fårskinnsfåtölj i vardagsrummet. I den läser vi våra plattor, styr stereo och TV, lyssnar med trådlösa hörlurar när barnen sover eller kryper bara upp i den med en varm kopp och en filt omkring oss och dämpar belysningen. Allt är väldigt mysigt, men…Det ger även mängder av prylar liggandes.Det är fjärrkontroller, hörlurar, surfplattor , laddare och Gud vet vad. Den här gömmer allt estetiskt och det på en armlängds avstånd. Det skulle bli ett vilo nirvana

 57. Jessica Jessica

  I denna kan vi i familjen våra prylar förvara,
  leksaker, böcker, ljus eller vad det nu må vara.
  Hade placerat den här i vårt fina vardagsrum,
  där den hade blivit rummets centrum.
  Många lådor finns det att dra ut,
  ordning lär det nog bli tillslut.
  Ja, detta är en tävling – ingen lek,
  jag älskade denna i ek!

 58. Kristina Kristina

  Jag skulle placera den i vardagsrummet och förvara kära minnen efter mina föräldrar som nyligen avlidit. Dessutom förlorade jag lottdragningen av ett blankett skåp som tillhört dom så det här vore plåster på såren.

 59. Ana Ana

  Den skulle passa bra i vår vardagsrum eftersom våra barn är större nu och är dags att rensa ut leksak.spisen och andra leksaker som tar plats. Det är dags att vuxenkänsla tar över rummet med fina Haga byrån. Underbar och snygg. Önskar! Hoppas!

 60. Anja L Anja L

  Vi totalrenoverar och städar ut furun och 80-talet, min älskade man sliter med arbete och renovering. Skulle bli perfekt som julklapp till oss då pengarna gått till renoveringen. Självklart skulle byrån pryda finaste platsen i vår all/my och finrum.

 61. Sophia Sophia

  Men så fin! Denna skulle ju passa perfekt i vårt sovrum med klickgolvet i ek, och våra vita tapeter. Skulle placera min underbara bordslampa i koppar på den, våra favorit böcker och några doftljus. Skulle verkligen bli den där ombonade och varma känslan på inredningen som jag så gärna vill ha. <3

 62. Anneli Larsson Anneli Larsson

  Denna byrå läcker och ball – passar perfekt i vår nygjorda hall. Ordning och reda på stort och smått – blir det när denna byrån jag fått!

 63. Eva Eva

  En nordisk sval, vacker och samtidigt lekfull byrå som skulle passa in i vårat allrum där hela familjen umgås. Den skulle samtidigt bli ett blickfång från hallen. I byrån skulle vi få plats med sällskapsspel, barnens pyssel, fotoalbum, böcker och annat som vi kan ta fram när vi har mystid tillsammans. Ovanpå byrån samlar vi familjefoton och inramade alster som barnen skapat.

 64. Martina Martina

  Först och främst, vilken snygg byrå! Denna hade verkligen kommit till sin rätt i vårt vardagsrum bland stilrena och klassiska möbler som lever i nuet. Nu håller jag tummarna!

 65. Ingrid Ingrid

  Jag skulle placera byrån i hallen och göra en jätte-satsning på Haga-serien med
  soffbord m m för att äntligen få en enhetlig stil i mitt virrvarr av vita Billy-bokhyllor. mahognyfärgat soffbord köpt på auktion och svarta avställningsbord. Efter vissa renoveringar med nylackerade dörrar och planerade måleriarbeten så skulle det ge total harmoni med denna snygga Haga-byrå som en perfekt början på nytt möblemang.

 66. Lena P Lena P

  Jag har ett hörn i vardagsrummet där jag placerat en skön fåtölj. Byrån är lagom stor att platsa i tomrummet bredvid fåtöljen. På den vill jag ha några böcker och en bra lampa. Behöver några lådor att gömma godsaker i och en låda till mina noppiga och slitna, men så härliga, ullstrumpor.

 67. Den fina byrå skulle passa fint i vardagsrummet/mitt sovrum för jag har en byrå just nu men den ska jag slänga för den är så trasig och sliten. Så det skulle passa fint nu när jag håller på att förändra hemmet.

 68. Jenny dybner Jenny dybner

  Haga byrå sticker ut med en rolig och annorlunda design. byrån skulle jag placera i vårat matsalsrum, där den bryter av fint, samtidigt som den ger liv och möjligheter tillsammans med vårat rustika och rejäla matbord i alm.

 69. B.Boman B.Boman

  Jag placerar den i hallen!värd första ögonkast,hoppas att mina gäster trillar baklänges av beundran och i byrån har jag mina allra hemligaste saker.

 70. Sandra Johansson Sandra Johansson

  Den här drömmiga byrån skulle verkligen lyfta hela vår svårmöblerade och ganska fula hall . Vi har länge letat efter en möbel att placera i hallen som är lång men också ganska smal. Jag och sambon är rörande överens om att den här byrån med dess mått skulle passa perfekt . Såå snyggt med läderdetaljer för en lite rustikare men ändå modern touch mot våra intetsägande vitmåladd väggar . Håller tummarna :)

 71. Jeanette Jeanette

  Denna underbara byrå skulle vara perfekt i sovrummet där vi har böcker i en bokhylla och sysaker m.m i en byrå. Då hade det varit snyggare att ha den här kombinationen – en byrå och en bokhylla.

 72. Lotta Lotta

  Jag skulle placera Haga i mitt vardagsrum. Jag har alltid haft ett tomt utrymme mellan fönstret och ingången till rummet, det har liksom fattats något där. Jag har en snygg tavla som hänger på väggen men med denna möbel skulle det bli så mycket mysigare i denna hörna. Jag håller just nu på att inreda mitt vardagsrum som inte är så stort så skulle vara toppen med denna möbel. Då jag snart fyller år (22/12) hoppas jag på en extra födelsedagspresent.

 73. Karin Stjärnkvist Karin Stjärnkvist

  En mycket vacker byrå, som verkligen skiljer sig från mängden! Jag skulle placera den i hallen, där den både kan få dölja, visa upp och ge mitt hem en exklusiv känsla!

 74. Björn Lindblom Björn Lindblom

  Vilken snygg möbel! Den skulle platsa i många svenska hem.
  Hos oss vet vi säkert. Vi skulle vilja vara ett av dem.
  För den förenar kvalitet i utseende med bra användbarhet.
  Ja den är precis rätt förvaringsmöbel, skönt originell och het.

 75. annica annica

  I dotterns nyinköpta lägenhet saknas det mesta i möbelväg än. Denna skulle vara lika snygg i hallen som i vardagsrummet. Vilken härlig överraskning det skulle bli för henne <3

 76. Jessica Holm Jessica Holm

  Åh! Det kliar i fingrarna. Vi har en atelje/ myshörna i vårt hus som fortfarande är omöblerad. Vill ha något att utgå från och har planerat att tapetsera en vägg med tapeten ”Söndagsmorgon”. Denna träbyrå skulle passa sååå bra till tapeten och jag skulle ha en bra grund att utgå från med resten av stylingen i rummet.

 77. Adrian nylin Adrian nylin

  En flytt har gjorts, från norr till söder
  Ett dyrt beslut att kasta mina gamla möbler
  Detta har gjort att plånboken fått lida
  Men också vardagsummet ena sida
  Så hur får vi detta till en lycklig saga
  Jo med eran fantastiska möbel HAGA

 78. Karin Synnergren Karin Synnergren

  Skulle överraska sonen och placera den i hans vardagsrum ,där den skulle piffa upp rummet rejält.Han saknar allt vad förvaring heter,så förhoppningsvis med en Haga byrå skulle han få ordning och reda och fint till Jul.Dessutom älskar han kvalitet och tidlösa möbler!

 79. Snyggt, praktiskt och trendigt. Passar in bland mina äldre möbler från skilda epoker. Blandat ska det vara.

 80. Maje Maje

  Haga skulle passa perfekt hos mig
  där skulle jag gömma mången grej
  I sovrummet finns plats så perfekt
  att få vinna vore både kul och käckt:)

 81. Anja Anja

  Jag och min sambo har letat och letat och längtat och längtat efter vårt alldeles egna sommartorp. Nu kanske vi äntligen har funnit det! Denna byrå skulle vara så vacker i det stora rummet med braskaminen!

 82. Micael Nilsson Micael Nilsson

  Perfekt skulle det vara med en möbel med läder till vårt nya hus vi kläder

 83. Niina Nieminen Niina Nieminen

  Hej! Denna byrå skulle definiera den lilla hallen med sina småhyllor och -lådor som hem för viktiga vardagsverktyg. Hallen skulle bli ett fint förrum till vardagsrummet med ek som bindande material. Läderdetaljer tillåter slitage i tid, kanske kan dom även inspirera andra lådor i hemmet.

 84. Karin Denfors Karin Denfors

  åh vilken underbar byrå! Så fina detaljer och alldeles perfekt stor. Älskar asymmetrin. Om jag vann denna byrån skulle den få bo på en liten annan plats ett tag. Jag skulle låta min pojkvän få den som en julklapp, att ha hemma hos sig tills vi flyttar ihop och kan ha våra gemensamma minnen i den och foton på våra familjer. En gåva för starten på något nytt! Där gamla minnen kan trängas med nya. ❤️ (och längst ner i en av lådorna skulle jag ha en godisgömma). 👌🏻✨ skulle verkligen vara så himla fin och passar precis in i stilen vi pratat om att vi vill ha!

 85. Ulrika Armano Ulrika Armano

  Vi har en lång tom och tyvärr tråkig hall och har inte hittat något passande som livar upp utan att ta alldeles för stor plats. Men nu när jag ser denna byrån blir jag faktiskt lite småförälskad! Den hade verkligen varit klockren. En central fokuspunkt som är praktisk och ändå modern. Jag älskar själv läder och det är väldigt funktionellt med småbarn men ger alltid en lyxig känsla- Im sold!!❤️

 86. Annika Andersson Annika Andersson

  Den skulle passa perfekt i vår inre hall. Med skåp och lådor till vantar och laddarsladdar och allt annat smått och gott som man helst vill gömma undan men ända har nära när man ska gå iväg.

 87. Frida Larsson Frida Larsson

  Det finns en hall/gång som leder in till barnens rum hos oss. Vi har byggt en bokhylla där, i en igensatt dörröppning. Det är Supersnyggt! Men det fattas en möbel bredvid. Denna byrå skulle passa perfekt. Både fylla en viktig funktion för oss, och göra hela utrymmet mycket tjusigare!

 88. Solbritt Ilkert Solbritt Ilkert

  Vi har ingen byrå i vår hall så jag skulle ställa den där. Både för förvaring och för att glädja ögat. Den är vacker att se på och passar bra in överallt.

 89. Tobias med familj Tobias med familj

  Kontaktannons.
  Vardagsrum söker partner. Du ska vara modern, i ekfanér och ha plats för fina saker. Du får gärna uppskatta bästa platsen i hemmet, samt komplimanger av förbipasserande. Tillsammans kan vi bilda ett vackert par. Svar till: Livslång kärlek?

 90. Liselott Rhodén Liselott Rhodén

  Hej!!
  Byrån skulle få hedersplats i vårt vardagsrum, som står i förändring. Tyvärr måste vi hålla ner budgeten på om stylingen, så att gå å köpa en är inte tänkbart.
  Så att få vinna vore ju en lyx och en fantastisk fin julklapp!!

 91. Fantasirik möbel! Byrån skulle passa klockrent hemma hos mig. Mina finaste minnen skulle jag placera på hyllorna och i lådorna gömmer jag mina hemligheter. Den skulle få bo i vardagsrummet bredvid min gula, loppade sammetsfåtölj.

 92. Emma Emma

  Åh, exakt en sådan här byrå har jag letat efter, så snygg! Den hade passat perfekt jämte vår grå soffa, jag kollade måttet, vi har 90cm mellan soffan och dörren och byrån är 85cm bred. Det kan inte bli bättre! /Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *