Skip to content

Mitt blåa sovrum

I somras flyttade jag ihop med F till hus på Ingarö och första gemensamma projektet var att göra ett blått sovrum. Vi valde en havsblå färg från Alcro som blev så himla fin tycker jag och i juli gästbloggade jag över hos JM´s blogg Hitta hem och visade då lite hur sovrummet blev. Än saknas några saker men precis som då känner jag att detaljerna får ta sin lilla tid tid. Kanske hittar vi något fint här på vår semester nummer 2 runt Medelhavet.

A glimpse of my new blue bedroom walls. I love that the walls has the same color as the ocean and think it´s a perfect match to the house´s address next to the sea.Blått sovrum. blåa väggar, blåmålade väggarBlått sovrum. blåa väggar, blåmålade väggarBlått sovrum. blåa väggar, blåmålade väggarFoto: Jenny Martinsson

Meta

7 Comments

 1. Maria Maria

  Vilken härlig nyans! Vilken färg är det?

  • hemtrender hemtrender

   Kul! Jag minns inte riktigt just nu, valde en NSCfärg själv, men snart kommer ett inlägg, då ska jag ha letat upp färgburken igen 😉

 2. Maria Maria

  Hej igen, eller är det samma kulör som Alcros utomhusfärg som heter havsblå?

  alcro.se/Utomhus/Kollektioner/Grona-och-bla-trahus/Grona-och-bla-trahus/Havsbla/

 3. Maria Maria

  Så snyggt! Gjorde en snabb googling på färgkoder & mörkare inredningar & hittade hit. Hej, får man fråga exakt vilken färg det är? Jag tittar nämligen på Alcros Pashmina serie just nu & de har en väldigt snygg kulör 714 Plat du jour. Men så svårt att avgöra på en liten provkarta.

  • hemtrender hemtrender

   Hej Maria, jag har inte färgkoden här just nu, det är Alcros men jag valde en ”egen” NCS färg så det är inget namn i deras sortiment så, men jag tänkte göra ett inlägg om sovrummet och färgen inom kort och då ska jag leta reda på färgburken och koden!
   Kram

  • hemtrender hemtrender

   Visst är det härligt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *