TÄVLING: presentkort hos Photografibutiken

Photografibutiken.se är en ny webshop med en skön samling av illustrationer och fotografier. Bakom webshopen hittar vi de två bloggande systrarna, Emelie Bergqvist och Bodil Bergqvist som båda fotograferar och skapar fina prints.
 
Nu drar vi igång en tävling tillsammans här på Hemtrender och i vinstpotten finns ett presentkort värde 900kr som gäller på Photografibutiken.se. För att delta så svara på frågorna i kommentaren till detta inlägg, eller maila svaren till hemtrender@gmail.com. Tävlingen pågår t.o.m. 20 maj. Vinnaren utses av Photografibutiken och beslutet kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren och ev. rest av summan efter beställning kan ej utbetalas i kontanter. 
 
1. Vad vill du läsa mer av på Hemtrender/tycker du bäst om med Hemtrender?
2. Vilken serie eller print skulle du välja från Photografibutiken om du vann? Motivera kort.

Uppdatering 28-05-2012 – tävlingen är nu avslutad och vinnaren är utsedd, STORT grattis till Dagny!

14 tankar om “TÄVLING: presentkort hos Photografibutiken

 1. Cecilia says:

  1. Tittar in på bloggen en hel del och blir alltid inspirerad av fina bilder, både tagna av dig och andra. Variation i ditt skrivande och en mycket givande blogg som gör mig nyfiken att titta in på och se vad nästa inlägg handlar om. Är det något jag skulle vilja se mer om så är det "live" inslag, där du 1 gång i veckan sänder hemifrån något lätt och roligt tips för att snygga till elr piffa till ens hem, elr pryl. Även lite mer barnrumsinspiration, då det vart få inslag av det. Annars en kanon blogg!!
  2.skulle nog välja någonting ur serien Staden om jag vann.

 2. Stämningsfullt says:

  1 Jag gillar ju din blogg precis som den är men för att stilla min egen nyfikenhet lite så vore det kul med lite fler bilder från ditt hem 🙂

  2 Om jag har turen att vinna så väljer jag nog något ur serien Staden och Grafisk illustration

  Kram Vanja!

 3. Annika says:

  Jag är redan ett fan av din blogg och alla inspirerande bilder. Det jag skulle kunna tänka mig se mer av skulle vara inspirerande hemmahos- inlägg, diy-tips och bilder från ditt hem! De jag sett hittills är kanon och jag inspireras gärna ytterligare!

  Skulle jag vinna skulle jag önska något från Nirdens flora, superfina allihopa!

  Ha en bra dag!

 4. Lisa says:

  1. Jag skulle gärna se mer hemma-hos-inlägg. Tycker att det är så roligt att inspireras av en helhetslösning av drömhem.

  2. Om jag vann ett presentkort skulle jag välja från serien grafisk illustration. Blev framförallt väldigt förtjust i PAUSE och STOP, superfina!

 5. Tess says:

  1, Ser gärna lite mer pimpningstips, ala klädhängaren från IKEA häromdagen. Annars gillar jag "keep it simple"-stilen
  2. Skulle välja ur nordens flora, luktviolen där är underbar. Men även uggla på linjen som är helt oemotståndlig!

 6. cajsa says:

  1. Vill se mer av var man kan köpa vissa produkter tex. nyheter på allt från HM till ett tips på second hand butik osv. Älskar din stil och att se på event du åker på, vad mycket inspo!!

  2. OM jag nu vann , För 900 kr '' små storlekar'':

  Äpple på linjen med färg: 200kr
  Äpple på linjen utan färg: 100kr
  Triangeldot : 270 kr
  Gammon : 270 kr

  Dessa tavlor skulle ja vilja hänga i min matsal för den är så vit och kal. De ska hängas både högt och lågt, och vara lika vackert som en låt.

 7. Nickan says:

  1: Jag vill gärna se mera DIY med små enkla tips på att få en förnyelse på inredningen. Göra sittpuffar, galgar i hallen, tavlor, måla om något eller vad det nu kan vara. Sluta inte med de fina bilderna du har med på bloggen. De inspirerar!!

  2: Katten på linje bara för att den är så enkel men samtidigt avancerad och fin eller Stop och Paus då det får en att tänka till lite och stanna upp lite i vardagen. Det gillar jag.

 8. Jenny says:

  1. Jag tycker att din blogg är superinspirerande och läser den varje dag!! 🙂 Den har en härlig variation bland inläggen samtidigt som den alltid håller sig till "röda tråden" vilket är inredning! Det finns alltså något för alla inredningsintresserade! 🙂 Men om jag nu skulle önska mer av något så skulle det nog vara fler inlägg om hur du har det hemma hos dig! Jag som även känner dig privat, vet ju att du har det helt jättefint hemma och tror att många läsare skulle bli inspirerade av att få ta del av det mer! 🙂

  2. Åh vad synd att alfabetet redan var slut, det hade passat så bra att hänga på ett snöre med klänypor längst väggen i min sons långsmala rum! Annars skulle jag nog välja något från Nordens Flora! Gillar även Ugglan på linjen!

 9. Mia says:

  1. Jag blir väldigt inspirerad av de fina bilder som du publicerar. Så mycket bildinspiration. Det jag saknar är lite mer tips på saker man kan göra själv eller sjyssta affärer.

  2. Jag skulle välja tre tavlor, Staden #2, #5 och #11 i storlek 30*30. Skitsnygga och skulle passa perfekt i vårt vardagsrum som vi snart ska fixa till och göra lite mer urban-punk.

 10. DAGNY says:

  1. Jag skulle vilja följa med dig på en stadsrunda i Göteborg, helst live, men en sväng i bloggen vore kul! Dina tips på favoritbutiker och vackra miljöer i staden. Foton hemifrån dig vill jag också se! Du är duktig tycker jag!

  2. PAUSE skulle jag vilja hänga på min dörr till städskåpet där min tråkiga vän dammsugaren bor. Åh vad jag önskar att man kunde spola fram just den lilla snutten det tar att dammsuga varje vecka!

 11. Fröken Gredelin says:

  1. Jag är en ganska ny läsare och hittills tycker jag att allt bara är underbart här:) MEN… om jag skulle önska något så vore det barnrumsinspiration. Det är svårt att finna, de flesta bloggare kanske nämner nåt nångång (som du med H&M home…) men det är sällan man finner riktig inspiration tycker jag nog. Så det får bli min önskan då.

  2. Jag kikade in hos dem när en annan bloggare länkade och jag blev lite ledsen när jag såg att skolplanschen med taxen var såld. Min morfar födde upp sådana så de ligger mig varmt om hjärtat. Men jag gillade skolplanscherna överlag. Ska jag välja en som finns inne så blir det sifferserien. Min tvååring som knappt kan prata ännu kan siffrorna och tittar på dem överallt, hus och bilar och lotto på tv:-)

 12. Thomas says:

  1. Skulle gärna läsa om inspirerande inredningsresemål. Försöker själv alltid hitta roliga och inspirerande butiker och ställen via nätet innan jag åker iväg till en ny stad.
  2. Skulle välja en ur Staden. Vackra och enkla fotografier!

 13. kerstin says:

  1. Hej ! Jag skulle gärna läsa mer och retro-design, älskar den nu ibland återkommande designen som påminner om t.ex picnic. eller kanske att ni har ett stående avsnitt men just lite avdammad retrodesign som sätter igång både minnen och ideer 🙂
  2. Holga – underbara bilder som fångar detaljer och bilder ur nu och vardag – älskar den tyoen av bilder som sätter fart på fantasi och tanke.

  Hej så länge /Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *