Kategorier
Tapeter

Wallpapers by Scandinavian Designers

Idag hölls pressvisning för Mr Perswalls systervarumärke Boråstapeters nya kollektion Wallpapers by Scandinavian Designers. Kollektionen är ett samarbete med Ljungbergs Textil och består av mönster från fyra välkända scandinaviska designers. Det är Arne Jacobsen, Sven Markelius, Karl Axel Pehrson och Stig Lindbergs mest kända mönster som nu blir tapet. Kollektionen kommer finnas till försäljning från 15 oktober.

Jag såg mönstren första gången för några månader sedan och nu när man ser dem i interiörerna (som dessutom är riktigt snyggt stylade) så faller allt på plats. En jätte fin kollektion är det – grymt jobbat Boråstapeter!
 

Foto: pressbilder från Borastapeter.se

0 svar på ”Wallpapers by Scandinavian Designers”

Hej! Jag har länge letat förgäves efter en snygg (stor!) världskarta att ha på väggen. Har letat i butiker och överallt på nätet men inte hittat någon. Jag vill inte ha en klassisk världskarta där alla länder är i olika färger (tänk mellanstadie-klassrummet)utan en mer… gammaldags? Tänkte att du kanske kände till någon snygg som man kan klicka hem? Skulle vara jättegulligt om du i så fall kunde svara, antingen i bloggen eller på mejl 🙂

Ja en bloggträff vore något!!

Vi var ju på Bali för två somrar sedan och det är ett av mina favoritställen, öl i solnedgången på kuta beach, och sedan sol och bad på paradisön Gilli (dit måste ni åka).. Dessutom är det nog tusan det billigaste stället jag varit på, plankstek för 18 kr. Lyllos dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *