Kategorier
Övrigt

Bloggstyling för VIPP

I veckan träffade jag Hildur och hennes praktikant Kajsa som höll kurs för återförsäljare på mitt jobb. Efter kvällens middag stannade vi kvar på restaurangen och pratade bloggande, styling, inredning och framtidstankar. Jag börjar mer och mer bli nyfiken på stylingbiten och skulle vilja lära mig och bli bättre på den. Något som jag verkligen tar med mig från veckan är ”learning by doing”, Hildurs braiga ordspråk. Man kan ju inte bli bra på något som man inte gör. Därför ska jag från nu ta varje tillfälle i akt till att styla. 
 
Men medans jag sitter på ett tåg som står still någonstans mellan Borås och Karlstad så bjuder jag istället på de purfärska bloggstylade bilderna med produkter från VIPP
12 bloggare från Europa var tidigare i veckan inbjudna till Köpenhamn och blev indelade i tre team och gjorde mat-stylingar á 15min styck, ett litet bloggstyling battle! Här några foton från de fina resultaten av svenska Emmas Designblogg, belgiska 70percentpure, danska Boligcious och norska Fru Fly. Trevlig helg!
 

Foto: Anders Hviid 

0 svar på ”Bloggstyling för VIPP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *