Kategorier
Tapeter

Daily Details

Det sista jag gjorde innan jag slutade på Mr Perswall var att jobba med tapetkollektionen Daily Details som nu lanserats. Det är faktiskt med lite stolthet som jag ser att kollektionsnamn, namnen på tapeterna, bylines och texter till webben som jag har skrivit blev verklighet.

Min favorit i kollektionen är tapeten Nude. En samling böcker men inte som vi är vana att se dem. Jag och designassistenten Alex stod och pillade en hel förmiddag med en stor samling böcker mot en vägg. Hälften rasade ned titt som tätt och vi fick börja om. Men resultatet tycker jag var väl värt allt svett och tårar vi hade den dagen. Är det bara jag som tycker den är helt fantastisk?

 
En annan som jag tycker blev väldigt snygg är Audio med ett gäng gamla högtalare. 
 
Och sen min favorit när vi pratar namn. Sleeping Beauty. Så fin, skör, vacker och vass lixom. 
 
Rostapeten Avalanche får jag tacka min tidigare chef Anna som jag jobbade i blomsteraffär för i många år. Hon hjälpte mig lista ut rosens namn. Och eftersom Avalanche betyder lavin så blev det också en dubbelmening, en vägg fylld av en drös med rosor..
 
Jag och Linda som är designchef på Mr Perswall stod och sprayade plåtskyltar för fullt en dag. Vi hade spraymani-deluxe minst sagt. Sedan fotades alla skyltar en och en och sattes ihop i Photoshop ihop till två olika tapeter. Jag tycker om färgerna i dem båda
 
Tapeten Air vart jag inte inblandad så mycket i (nej, jag behövde inte blåsa upp en massa ballonger…) men jag tycker den är grymt finer så den får avsluta. Som jag kanske skrivit här innan och som jag sa på mitt Hejdå-tal i tapethuset; Mr Perswall kommer alltid ha en stort plats i mitt tapethjärta och jag hoppas denna och kommande kollektioner kommer gå bra!
 
Nu ska jag ta helg. Flytt och USA-fest hos en bloggvän står på schemat för min del. Ha en fin en!

0 svar på ”Daily Details”

Verkligen superfint! Bra jobbat!

Vill verkligen inte låta som en bitterfitta men har så svårt att inte säga något när detta märkliga uttryck ständigt dyker upp. Och eftersom du varit med och tagit fram produkterna vill jag att du också ska uppmärksammas att du kan bryta såna här skeva mönster!

Jag själv blev påmind om det för en tid sedan och sen dess har det verkligen blivit en nagel i ögat. För visst är det så att vi är så vana vid det att vi inte ens tänker på det längre.

Problemet är färgen NUDE. Vad innebär det egentligen? Nude = naken = hudfärg = västerländska vita människors hudfärg.

Därför tycker jag att kalla en färg Nude bidrar till ett ännu skevare sammhälle. Nude är inte en färg. Kalla det vad det är istället: beige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *