Kategorier
Bloggträffar

Isabelle meets på Fotografiska

Igår var jag på ett bloggevent på Fotografiska arrangerat av och med Isabelle McAllister – Isabelle Meets. Och det var så himla roligt! Isabelle och Jenny Brandt som tillsammans skriver DOS Family pratade bland annat om deras nya bok Rum för kidsen och bara att lyssna på dem är ett litet äventyr i sig. Vi fick också god mat och Fotografiska bjöd på en rundvandring i husets alla vinklar och vrår. 
 
Och jag fick träffa både nya och gamla ansikten. Några känner ni kanske igen på bilderna? Jag har försökt att samla ihop en liten länklista med alla som var med. Kan säkert ha missat någon så hojta gärna till om jag ska lägga till. Som vanligt är nästan det roligaste att prata och inspireras av alla kreativa personligheter vid träffar som dessa. Om det så är en Instagrammare, bloggare eller en stylist, samtalen blir helt enkelt väldigt kreativa och inspirerande, från början till slut.
 
 – länklista – 
Maria, husligheter.se (@husligheter)
Frida, fridasfina.blogspot.se (@fridasfina)
Mimmi, mimmistaaf.com (@mimmistaaf)
Anna-Leena, annaleenashem.blogspot.se (@annaleenashem)
Emilia, grrrlcollection.com (@emiliahenrik)
Lotta, dromma.se (@dromma)
Sofia & Therese, blogg.mama.nu/hormonerhemorrojder
Sofia, mokkasin.blogspot.se (@sofiaatmokkasin)
Lo, linkdeco.se/artists/lo-bjurulf (@lobjurulf)
Heidi, @husethed
Piia, frokengul.se (@frkgul)
 
Jag och Linda som är designer på Mr Perswall presenterade också vårt tapet-samarbete med Isabelle. Lansering är 15 April och interiörerna är fotade hemma hos Jenny Brandt och ja, de är hur fina som helst, kommer snart!
 
Jag skulle nästan vilja vara barn igen och tapetsera från denna kollektionen. Eller. Det kanske är OK med en robot-tapet även som 29 åring…?
Foto: Jenny Martinsson

0 svar på ”Isabelle meets på Fotografiska”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *