Bloggforum & Bloggkärlek

Idag råder verkligen bloggkärlek i inredningsbloggosfären såhär efter Bloggforum i dagarna tu i Göteborg. I mitt Bloglovin-flöde så sprids länkar, tacksamma ord, fina bilder och inspirerade kommentarer bloggvänner emellan.
Jag sov som en stock inatt medans hjärnan försökte smälta alla tankar, idéer och nya möten, dagarna var verkligen givande. Här kommer en liten bildbomb från bloggträffen!

Min roomie var supermysiga Fanny som skriver Trettiosjukvm, här står vi på Scandic Hotel Rubinens takterass. Fotona nedan är lånade av fina Mormorsglamour.

Här ett gäng sköna donnor, från vänster Linda Vagnelind, Fanny (tack för bilden nedan!), Karin (klstyle), Hannasinspo och Mormorsglamour.

I söndags hade vi gruppdiskussioner och då pratade jag med inspirerande Hannasinspo, Hannaarty, min roomie Fanny, Kakform, Lina Kanstrup och Sofiasinredning. Fotot är lånat från Trendenser.

I pauserna åt vi gott! Foto nedan är lånat från ByEmma.

Och det sista vi gjorde innan vi kramades Hej-Då var att ta en gruppbild. Här är vi hela gänget. Jag ser redan framemot nästa träff.

STORT tack igen till Trendenser med samarbetspartners, bland annat Svenssons i Lammhult och Scandic Hotel Rubinen som gjorde träffen möjlig!

5 tankar om “Bloggforum & Bloggkärlek

  1. Frida says:

    Tack fina du. Det var så kul att du kom och bidrog med dina klokskaper och din erfarenhet och så var det kul att få klämma en kram innan du lämnar Västkusten. Jag hoppas innerst inne att du kommer tillbaka sen. Du är en så positiv och härlig person. Kommer sakna dig på våra mindre sammankomster (men hoppas att du kommer komma på de större även fortsättningsvis 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *