Vinn 90° Wall Light i samarbete med Selected Pieces

Dags för ny tävling i samarbete med Selected Pieces med en 90° Wall light i vinstpotten, värde 3 420kr! Selected Pieces by Lindelöf är en ny webshop men med många års erfarenhet av inredningsbranschen. Redan 1952 startade Evert och Lilly Lindelöf företaget AB Evert Lindelöf, som idag är inne på tredje generationen och arbetar med inredning mot företag. Nu breddar dem mot ny målgrupp och startar Selected Pieces, en webshop för oss som gillar utvald design och kvalitativa möbler. Jag var och hälsade på dem i deras showroom här på Södermalm nyligen och jag gillade inte bara deras design utan blev även kär i deras lokaler som är ett gammalt apotek med oerhört många kvadrat fyllda med inredningsdesign, väldigt inspirerande! Men som sagt; nu kan du vinna denna fina lampa designad av danska Frama. Svara på nedan fråga senast 6 mars i kommentarsfältet till detta inlägg, eller maila info@hemtrender.com för din chans att vinna – lycka till!

Om du skulle kombinera 90° Wall Light i koppar, med någon av produkterna i Selected Pieces sortiment, vilken skulle du välja och varför? Motivera kort.
selected_3
Vinnaren utses av Selected Pieces och beslutet kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinster skickas endast inom Sverige. 

47 tankar om “Vinn 90° Wall Light i samarbete med Selected Pieces

 1. Linn E says:

  Jag ska ha ett mysigt, stillsamt rum där man kan pyssla, binda flugor, röka cigarr.
  Då skulle jag bara vilja sitta och titta på den här fantastiskt stilrena och annorlunda lampan i den här superhärliga fåtöljen som jag blev helt förälskad i – Moroso Bohemian fåtölj!

 2. Cory says:

  90 graders Wall light passar med Gärsnäs, my granddaughters cabinet. Båda är så annorlunda i stilen, futuristiskt och fyrkantigt.

 3. Annika says:

  Vilken härlig tävling, den vill jag inte missa!!

  Om jag har turen att vinna skulle jag ge lampan till min yngsta dotter som jag vet såååå gärna skulle vilja få det renoverat och fint på sitt rum här hemma. Att sedan kombinera lampan med den läckra hyllan i svart (http://www.selectedpieces.se/produkt/ovrigt/gubi-demon-4-155cm/) där hon skulle kunna ha sina böcker och andra prylar skulle verkligen sitta som en smäck, snygg kombo!!

  Hoppas på tur!

  kram Annika

 4. Madelene Abrahamsson says:

  Jag skulle kombinera den med Tom Dixon Base Floor Lamp. Jag tycker dom matchar perfekt och skulle göra sig otroligt fint i tex ett vardagsrum ☺️Håller tummarna hårt! Kram Madelene.A

 5. Thilde says:

  Jag skulle kombinera den hård och kantiga lampan 90 Wall light med den mjuka och polerade lampan Tom Dixon melt mini. De skulle bli som Yin och Yang i vardagsrummet och skapa en bra balans i rummet.

 6. Johanna says:

  Den vackra lampan 90^ Wall light i koppar skulle förgylla vilken hall som helst tillsammans med den otroligt snygga och stilrena Gubi grossman dresser 6. Framförallt skulle dessa två förgylla min hall!

 7. Lisa Mann says:

  Jag hade satt upp den brevid sängen så min nyinflyttade kille ska känna sig mer hemma, jag hade matchat den med mina drömmars soffa, Hay’s about a lounge sofa att sitta att mysa i! Och senare flytta med båda till ett gemensamt hem för en lång och hållbar framtid tillsammans!

 8. Emmeli says:

  Hade gjort sig bra med det lilla svarta moooi woood-skrivbordet i mitt lilla vardagsrum, med mörka ytor, stora fönster & enormt mycket växter. Alla metaller & ljuskällor hade varit välkomna, då det enda som skimrar just nu är kopparoxiderna från mitt porslinskakel som täcker delar utav väggen, ihop med en stringhylla, i skenet av en gammal saxlampa.

 9. Sanna Wallenius Fehrma says:

  Just nu har jag en besatthet av fina dagbäddar i skinn. Jag skulle därför kombinera 90 Wall light med dagbädden OW 150 i vitoljad ek och brunt skinn.

  Eftersom jag bor rätt så litet ännu så skulle dagbädden få stå längst väggen i mitt sovrum med lampan hängande strax ovanför. Den perfekta läshörnan! 🙂

 10. Elin says:

  Fantastisk tävling!
  I mitt hem har vi ett hörn där det hade varit perfekt med den här lampan och ett fåtölj. Och eftersom jag får drömma fritt är det Fritz Hansens Svanen i svart läder som är perfect match med lampan Wall light! Jag älskar att blanda metaller och just koppar och stålbenen på fåtöljen kommer passa magiskt ihop!

 11. Sara Sjöberg says:

  Jag drömmer om ett stort bibliotek med massor av gamla böcker. Men det är inte många av oss som har ett extra rum som står tomt och vill bli omgjort. Vad som däremot kan avvaras är ett hörn. Ett hörn med en Gubi Demon hylla, en härlig Diesel with Moroso Chubby Chic och så klart en 90° Wall Light som läsljus. Perfekt för att lyfta även det lilla hemmet till nya nivåer.

 12. Emma says:

  Källemos tamburmajor ”babe”. Tänker mig att man kommer in i hallen, tänder den lilla lampan, lägger ur plånboken i fickan och hänger upp jackan. Fin-fint!

 13. Amanda Bach says:

  Jag skulle välja CH24 Y-STOLEN ASK. Det skulle passa perfekt ihop med lampan i mitt ”bibliotek”
  Jag använder mitt ”bibliotek” som kontor. Det fattas en fin lampa som är pricken över i:et i rummet.

 14. Maria says:

  Jag skulle välja Källermo Darjeeling serveringsvagn – totala motsatsen till statisk hylla i koppar med sitt trämaterial och rörligheten förkroppsligad.

 15. Jonathan Russell H. says:

  Jag bor i köket eftersom min största passion är matlagning. Jag gillar den industriella looken, och får jag fantisera vilt, skulle jag kombinera denna läckra lampa med http://www.selectedpieces.se/produkt/ovrigt/gubi-demon-4-275cm/ Såå supercoolt med valnöt/svart och koppar ihop!! Och tänk vad många nördiga kökspryttlar som skulle få plats på hyllan och lysas upp av det vackra ljuset från lampans sken.

 16. Cam says:

  Jag ser framför mig att den skulle passa alldeles ypperligt i min gråmålade hall tillsammans med Källemo Plint. Enkelt, avskalat och rogivande – precis vad jag vill mötas av när jag kliver innanför dörren efter en hektisk arbetsdag.

 17. Kristin Hamren says:

  Tycker lampan skulle bli perfekt som sänglampa i vårt sovrum, och jag skulle matcha den med den vackra, och otroligt mysiga mattan OGEBORG ASTRO, i Forest Green, vilket jag tror skulle bli en väldigt harmonisk och vacker kombination.

 18. Julia says:

  I år har jag äntligen bytt bana och börjat studera
  Vilket ger lite andra prioriteringar numera
  Bort med SL-kortet och cykelpendling i ur och skur
  För att kunna lyxa till det med matlåda och studentlitteratur

  I vårt lilla funktionella hem finns en enda helt tom vrå
  Där det nätta bordet Moooi Woood gärna skulle få stå
  En plats för studiero och fokus, långt bort från stadens brus
  Som skulle lysas upp av Wall light-lampans varma ljus

 19. Terese Andersson says:

  Drömmen är att krypa upp i Gervasoni Ghost med 90° Wall light hängandes bredvid som belyser design och funktion i en perfekt kombination, vad jag per definition, benämner perfektion. Hårt och mjukt – två designklassiker som bidrar med stil och känsla, där den mjuka fåtöljen i den dova färgen ger utrymme för den hårda kopparn att glänsa. En lampa som i allra högsta grad kan benämnas som en liten förändring, som ger en stor inverkan för helheten.

 20. Emma says:

  Jag skulle matcha denna lampa med mattan ” LOUIS DE POORTERE MEDALLION ” i grå/svart. Tänk dig en hall med vackra rustika trägolv, vita stenväggar a la Gotland och ett härligt och varmt ljusinsläpp från en sommarkväll. Lugnet intar hallen och man ser dammkornen sakta falla i ljusstrimmorna.

  *drömhallen*

 21. Lena P says:

  Jag skulle placera lampan över byrån Gubi Grossman Dresser 3 i min hall. Det blir ett hårt/mjukt stilrent möte och det första som möter mej när jag kommer hem. Det är sånt man blir glad av!

 22. Louise says:

  Lampan placeras i hallen tillsammans med mattan Ogeborg Astro.
  Ett riktigt lyft för hela vårt hem. Det första intrycket ska imponera.

 23. Helena i Uppsala says:

  Min hall är mörk och rörig. Vad härligt det vore med nytt ljus och öppen förvaring med hyllsystemet
  Wrong for Hay The Wooden Shelf WS35
  och 90° Wall Light!

 24. Julia Nilsson says:

  Jag ser framför mig en rå betongvägg där jag skulle placera 90° Wall Light över, i linje med ena kanten av fantastiska Poiat Lavitta Bench. För att mjuka upp intrycket skulle jag lägga ett par fårskinn på bänken och en trave av mina favorittidningar och böcker på golvet. Lampans varma ljus och den enkla, råa designen är en perfekt kombination. På avställningsytan skulle mina glasögon få bo, som just nu alltid är på vift. 🙂

 25. Emma Bergström Wuolo says:

  Hur läcker är inte Altdeutsche Cabinet, från Moooi? Kontrasten mellan det rejäla skåpet med den helt tokiga målningen och den strama lampan! Att saker inte matchar kan också vara en matchning 🙂

 26. Caroline jJ says:

  Diesel with Moroso Chubby Chic grå/beige ser verkligen skön. Perfekt ihop med den vackra lampan så har man en egen ”myshörna” för bok läsning, stickning eller bara lite halvslummer 😉

 27. Monika Lindh says:

  Jag skulle välja att kombibera lampan med en skön sittplats. Källemos Bruno har mjuka former och samtidigt en kraftfull känsla. Belysningen är stram och ger samtidigt ett väldigt gyllenes skimmer. Och bredvid glödlampan kan gärna ligga min favoritbok för tillfället.

 28. Camilla Palm says:

  Tänk en mörkblå hall med den här lampan i koppar tillsammans med Thonet Vienna Coat Rack Bench – en kombination som skulle kunna göra sig mkt snygg på bild dessutom. + en grön liten växt.

 29. Rebecca says:

  Jag tänker mig en 90° Wall Light i ett kreativt arbetsrum/hemmakontor där den får sitta ovanför det tidlösa och fantastisk vackra bordet Frame Table av Wrong for HAY i mattlackad bok. Där kan lampan agera både som en vacker ljuskälla och som ett förvaringsställe för kontorsmaterial eller vad man kan tänkas vilja fylla den med. Kombinationen av trä och koppar ger en härlig balans och harmoni där det naturliga och ljusa bordet bryter av mot den mer hårda och industriella lampan. En grym kombo om ni frågar mig!

 30. Maja Böhn says:

  Ända sedan jag såg den här fantastiska lampan för första gången har jag suktat efter den. Den har en tom plats på väggen ovanför soffan i vardagsrummet som bara väntar på den! Och det andra, minst lika viktiga, projektet i soffhörnan är att hitta en snygg golvlampa som kan ge oss det nu mycket saknade läsljuset. Gubis gräshoppa och 90° Wall lamp vore en underbar kombo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *